capcalera-Foro Valencia Alicante Castellon

QUÈ ÉS?

El Fòrum d’Oportunitats, confinançat pel Fons Social Europeu, és una gran oportunitat per a millorar la integració dels estudiants de Formació Professional (FP) al mercat laboral i incrementar a la vegada el nombre d’empreses que col.laboren en la modalitat dual.

Objectiu

Objectiu

Facilitar la presa de contacte entre els estudiants i les empreses, amb la participació també dels centres educatius, a fi d’unir esforços per a la millora tant de la formació que reben els futurs treballadors com de les oportunitats d’obtindre una ocupació adequada a eixa formació.

Dirigit

Dirigit a

Estudiants, direcció de centres i caps d’estudis dels centres de Formació professional de la província de València, Alacant i Castelló, professionals i empreses interessades en conèixer la FP i participar dels avantatges de comptar amb estudiants en pràctiques com una via per a una futura ocupació.

Gratis

Assistència gratuïta

És totalment gratuït per als assistents i amb l’aforament limitat, pel que la participació serà per rigurós ordre de registre. Sens dubte, una gran oportunitat per posar en contacte al teixit empresarial amb el món educatiu.

on

On?

El Fòrum d’Oportunitats se celebrarà en els mesos de novembre i desembre en Alacant, València i Castelló, un a cada provincia, per facilitar la participació d’estudiants, centres educatius i empreses de la zona.

ENTREVISTES DE TREBALL

  • Algunes empreses realitzaran entrevistes d'ocupació durant la celebració dels Fòrums d'Oportunitats. En elles, les empreses participants cerquen tant alumnes per a realitzar el mòdul de Formació en Centres de Treball o participar en un projecte de FP dual com per a incorporar nous professionals de la Formació Professional valenciana a les seues plantilles.
  • Les empreses tindran habilitada una zona en cada Fòrum d'Oportunitats per a realitzar aquestes entrevistes. Atent als horaris de les entrevistes i a les empreses i sectors participants.
  • Us recomanem que porteu el currículum actualitzat perquè el Fòrum es pot convertir en l'OPORTUNITAT de la vostra vida.

Organitzadors

Organismes que fan possible el projecte

Logo conselleria
UEFSE

Contacte

Si tens preguntes o necessites ajuda,per favor contacta amb nosaltres

Oficina

Siena S.A. Delegación Valencia
Calle Pascual y Genís, 10. 5º
46002 Valencia

963 523 751

valencia@magisnet.com

Horari: De Dilluns a Divendres

Matins: 9:00 a 14:00

Vesprades: 16:00 a 19:00

Logosiena