capcalera-Foro Castello Alicante Valencia

QUÈ ÉS?

El Fòrum d’Oportunitats, confinançat pel Fons Social Europeu, és una gran oportunitat per a millorar la integració dels estudiants de Formació Professional (FP) al mercat laboral i incrementar a la vegada el nombre d’empreses que col.laboren en la modalitat dual.

Objectiu

Objectiu

Facilitar la presa de contacte entre els estudiants i les empreses, amb la participació també dels centres educatius, a fi d’unir esforços per a la millora tant de la formació que reben els futurs treballadors com de les oportunitats d’obtindre una ocupació adequada a eixa formació.

Dirigit

Dirigit a

Estudiants, direcció de centres i caps d’estudis dels centres de Formació professional de la província de València, Alacant i Castelló, professionals i empreses interessades en conèixer la FP i participar dels avantatges de comptar amb estudiants en pràctiques com una via per a una futura ocupació.

Gratis

Assistència gratuïta

És totalment gratuït per als assistents i amb l’aforament limitat, pel que la participació serà per rigurós ordre de registre. Sens dubte, una gran oportunitat per posar en contacte al teixit empresarial amb el món educatiu.

on

On?

El Fòrum d'Oportunitats se celebrarà en els mesos d'octubre i novembre a Castelló, Alacant i València un en cada província, per a facilitar la participació d'estudiants, centres educatius i empreses de la zona.

ENTREVISTES DE TREBALL


  • En el Fòrum d'Oportunitats els alumnes podran realitzar entrevistes reals d'ocupació per a incorporar-se al món laboral. Per a açò hi haurà una zona de stands d'empreses que buscaran el talent que existeix en la FP valenciana. Per a superar amb èxit aquesta entrevista, diferents professionals els donaran en el Fòrum, les eines necessàries per a enfrontar-se amb tranquil·litat a aquest moment a través de la tècnica dels Role Playing. A més amb els workshop, els orientem per a millorar les seues habilitats professionals i que traguen el talent que porten dins per a mostrar a les empreses.
  • Atents als horaris de les entrevistes i a les empreses i sectors participants que anirem informant en les diferents pantalles instal·lades en la sala.
  • Us recomanem que porteu el currículum. Però també ho podeu millorar en la nostra zona TIC mentoritzada.
  • El Fòrum es pot convertir en l'OPORTUNITAT de la teua vida. Inscriu-te ja!!

Organitzadors

Organismes que fan possible el projecte

Logo conselleria


UEFSE

Contacte

Si tens preguntes o necessites ajuda,per favor contacta amb nosaltres


Més informació

963 523 751

correo@forodeoportunidades.es


Seguix-nos a